Šťastný nový rok 2012 & Svet dresov v roku 2011

Tento web
Autor: Myso

Milí fanúšikovia futbalových dresov,

úvodom mi dovoľte zapriať vám všetko dobré do nového roku 2012, hlavne veľa zdravia, šťastia, lásky a úspechov v osobnom i pracovnom živote. Ešte raz by som sa vám chcel veľmi pekne poďakovať za priazeň, ktorú ste tomuto webu preukázali počas predchádzajúcich mesiacov. Vďaka vašim dennodenným návštevám prekročila v závere decembra návštevnosť Svetu dresov magickú hranicu 100 000.

WordPress.com je skutočne skvelou blogerskou službou, ktorá nielen prezentuje výnimočný a zdarma dostupný redakčný systém, ale aj združuje zaujímavú komunitu z celého sveta, o ktorú sa aj patrične stará. Príkladom sú štatistiky, ktoré práve dnes dorazili do mojej poštovej schránky a rád by som sa s vami o ne v tomto článku podelil.

Vlani videlo Svet dresov viac ako 78 000 návštevníkov. Na tomto webe sa počas minulého roka objavilo 188 nových článkov a celkový počet tak narástol na číslo 329. Najviac vás zaujala galéria dresov našich corgoňligových tímov, k čomu iste prispelo aj hlasovanie o najkrajšie dresy našej najvyššej súťaže. Keďže hlasovali najmä priaznivci trnavského Spartaka, víťazom sa stali práve červeno-čierni. Tento rok máte možnosť dresy oceniť jednou až piatimi hviezdičkami, takže určite neváhajte a kliknite si na články k jednotlivým mužstvám a vyjadrite svoj názor!

Vďaka hlasovaniu o najkrajšie dresy našej Corgoň ligy padol na tomto webe 4. apríla aj rekord v návštevnosti, ktorý sa bude asi len veľmi ťažko prekonávať. V spomínaný deň videlo Svet dresov až 2 225 z vás, čo je číslo, ktoré by mohli závidieť aj niektoré komerčné stránky. Za touto návštevnosťou ale bola najmä aktivita fanúšikov našich troch (pravdepodobne) najpopulárnejších klubov – Spartak Trnava, Slovan Bratislava a MŠK Žilina, ktorí odkaz na tento web šírili na oficiálnych klubových stránkach, ale rovnako aj na rôznych fanúšikovských fórach, za čo im chcem touto cestou taktiež pekne poďakovať.

Potešilo ma, že do povedomia sa čoraz viac dostáva aj názov tohto webu – “Svet dresov” bolo totiž najčastejšie vyhľadávané slovo vo vyhľadávačoch, ktoré následne ponúkli odkazy na množstvo zaujímavých článkov na tomto webe. Často ste sa ale zaujímali aj o taliansku značku Givova, dresy najlepšieho klubu súčasnosti FC Barcelona a celkom prekvapujúco aj o majstrovstvá južnej Ameriky – Copa America 2011. Suverénne najviac návštevníkov pochádza zo Slovenska, web už ale čítajú aj fanúšikovia futbalových dresov z Českej republiky a pomerne zaujímavé množstvo ľudí klikalo na Svet dresov aj z USA. V štatistikách figurujú aj exotické krajiny – niekoľkokrát si tento web pozreli aj v Indonézií, Egypte, Peru, či dokonca v Guatemale.

Pred nami je rok 2012. Rok, ktorý bude určite plný predstavovania nových dresov klubov i reprezentácií, rok v ktorom nás čakajú významné futbalové podujatia ako Majstrovstvá Európy, Africký pohár národov, ale aj Olympijské hry. V minulom roku sa na tomto webe objavil nový článok priemerne každý druhý deň, verím, že podobné tempo zvládnem aj v nasledujúcich dvanástich mesiacoch. Plus, už niekoľko týždňov pripravujem celkom zaujímavé zmeny. Bolo mojou veľkou snahou spustiť ich už v dnešný deň, ale budete si musieť na ne ešte chvíľku počkať…

Verím, že Svetu dresov zachováte svoju priazeň aj naďalej a že takto o rok bude podobné bilancovanie opäť nabité len pozitívnymi správami. Veď futbal nemusí byť len o góloch 😉

Myso

PS: Tradičný príspevok z rubriky Dizajnéri, ktorý otvára každý nový mesiac, nájdete na týchto stránkach už zajtra – 2. januára 2012.

Publikované 1. januára 2012 a zaradené do
Tento web

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok