Poodhalenie nových dresov Nike určených pre kluby v sezóne 2012/2013

Zaujímavosti
Autor: Myso

Na webe sa objavili informácie o farebných prevedeniach dresov svetových veľkoklubov, ktoré oblieka americká spoločnosť Nike. Konkrétne sa jedná o dresy šiestich európskych tímov určené pre sezónu 2012/2013. Tých z vás, ktorí čakajú obrázky sklamem, až na jeden prípad sa jedná len o čisto textové informácie…

FC Barcelona
A práve tým jediným mužstvom, ku ktorému už bol zverejnený aj obrázok nového dresu je španielska Barcelona. Tá nebude mať v budúcej sezóne na svojich dresoch tradičné prúžky, ale modrá a červená bude zastúpená zaujímavým farebným prechodom. Ako to asi bude vyzerať zverejnil španielsky portál sport.es (kliknite na odkaz). Náhradný dres by mal byť žlto-oranžový, pričom farebný prechod bude pre zmenu vo vertikálnom smere.

Celtic
Škótsky veľkoklub bude oslavovať v budúcej sezóne 125. výročie svojho založenia. Tomu by mal byť prispôsobený aj klubový znak, ktorý bude doplnený strieborným vencom. Tričká potom budú pokrývať tradičné zelené a biele horizontálne pruhy, ktoré by mali byť ale tenšie oproti aktuálnym dresom. Náhradné dresy glasgowského klubu budú čierne, doplnené striebornými pruhmi.

Arsenal
V prípade Arsenalu asi nikoho neprekvapia červené tričká s bielymi rukávmi. Tie budú nasledujúcu sezónu doplnené dvojicou prúžkov v červenej a tmavomodrej farbe. Náhradné dresy “Gunners” budú kombinovať čiernu a bordovú, tá by sa na nich mala striedať vo forme horizontálnych pruhov.

Manchester United
Zverenci trénera Alexa Fergusona sa v sezóne 2012/2013 predstavia v dresoch so šachovnicovým dizajnom. Tričká tak budú pokryté štvorčekmi v dvoch odtieňoch červenej, véčkový výstrih by mal mať čiernu farbu. Náhradné dresy budú po ročnej prestávke opäť biele, výstrih by mal byť červený a znak Manchestru v netradičnej čierno-bielej kombinácií.

Juventus
Nové dresy Juventusu budú ako inak bielo-čierne s tradičným pruhovaným dizajnom. Prúžky by mali byť o niečo užšie ako je to v prípade dresov používaných v aktuálnej sezóne. Zadná strana dresu bude prevažne čierna, aby na nej boli lepšie viditeľné biele čísla. Náhradné dresy budú čierne s dvojicou bielych prúžkov na rukávoch.

Inter Miláno
“Nerazzurri” budú mať svoje hlavné dresy v tradičnej kombinácií modrej a čiernej. Pruhy budú tento krát o niečo hrubšie ako to je v prípade dresov určených pre sezónu 2011/2012. Veľkou zmenou ale prejdú náhradné dresy, ktoré by mali byť netradične červené, klubové farby by mali byť zachované aspoň na ich rukávoch, tie budú obsahovať modré a čierne prúžky.

Nakoľko sú vyššie uvedené informácie pravdivé sa dozvieme až v priebehu tohto roka. Verím, že ste si však o nových dresoch šiestich popredných európskych klubov urobili aspoň nejakú malú predstavu 😉

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok