Náhradné dresy Írska pre EURO 2012

2012/2013 EURO 2012 Umbro
Autor: Myso

Britská spoločnosť Umbro predstavila nové náhradné dresy írskej reprezentácie. Zverenci trénera Giovanniho Trapattoniho sa v nich predstavia na letnom turnaji EURO 2012. Nové biele dresy už po necelom roku nahrádzajú doterajšie čierne, predstavené vlani v apríli.

Nové náhradné dresy zaujmú najmä vďaka vertikálnemu pruhu umiestnenému na ľavej strane. Pruh sa skladá zo siedmich tenších prúžkov v troch odtieňoch zelenej. V jeho vrchnej časti je umiestnený znak Írskej futbalovej asociácie, na protiľahlej strane nájdeme tmavozelené logo spoločnosti Umbro  doplnené číslom. Vertikálny pruh pokračuje cez ľavé plece na zadnú stranu tričiek.

Podobne ako hlavné zelené dresy, aj nové náhradné biele majú výrazný golierik. Ten je doplnený tenkým tmavozeleným prúžkom na vnútornej strane. Podobné prúžky sa nachádzajú aj na koncoch rukávov. Biele tričká budú írski reprezentanti kombinovať so zelenými trenírkami doplnenými bielym prúžkom a bielymi štulpňami, na ktorých sa opäť nachádzajú prúžky v troch odtieňoch zelenej.

Ako už býva pri Írsku zvykom, fanúšikovské dresy sú na hrudi doplnené o logo telekomunikačného operátora Three, ktorý je hlavným partnerom írskej futbalovej reprezentácie. Nové náhradné dresy budú mať premiéru na majstrovstvách Európy v stretnutí proti Taliansku, ktoré sa odohrá 18.6. v Poznani. Okrem Talianov čakajú na Írov v základnej skupine C aj Španielsko a Chorvátsko.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok