Náhradné dresy Francúzska pre EURO 2012

2012/2013 EURO 2012 Nike
Autor: Myso

Americká spoločnosť Nike predstavila v posledných dňoch okrem náhradných dresov Holandska aj náhradné oblečenie francúzskej reprezentácie. “Les Blues” sa v niektorých stretnutiach budú predstavovať naďalej v tradičnej bielej.

Nové dresy majú reprezentovať prirodzenú francúzsku eleganciu so zachovaním štýlu, módnych prvkov a vzorov. Biele dresy majú elegantný golierik, na hrudi nájdeme modré logo Nike a znak Francúzskej futbalovej federácie na bielom podklade.

Posledné náhradné francúzske dresy boli pokryté modrými prúžkami, ktoré mali pripomínať námornícky vzor. Dizajnéri spoločnosti Nike zostali tomuto nápadu verní aj pri aktuálnych dresoch, šesť tmavomodrých prúžkov tentoraz umiestnili na zakončenia rukávov.

K novým dresom vzniklo aj video. O prezentáciu sa tentoraz nestarali výhradne futbalisti, ale fotenie v nových dresoch absolvovali rôzni iní športovci, hudobný producent, či dokonca herec. Výnimku v tomto trochu netradičnom zoskupení tvorila členka ženskej reprezentácie Laure Boulleauová.

Nové francúzske biele dresy prežijú svoj zápasový krst už počas budúceho týždňa, kedy sa zverenci Laurenta Blanca predstavia v Brémach v priateľskom stretnutí proti domácemu Nemecku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok