Hlavné dresy Švédska pre EURO 2012

2012/2013 EURO 2012 Umbro
Autor: Myso

Marcový obsah Svetu dresov tvoria najmä nové dresy reprezentačných celkov a do tejto kategórie zaradíme aj tento článok. Britská spoločnosť Umbro predstavila ešte v závere minulého mesiaca nové dresy Švédska, v ktorých sa táto škandinávska krajina predstaví aj na turnaji EURO 2012.

Ku Švédsku neodmysliteľne patrí žltá a modrá a tejto tradičnej kombinácií zostali naďalej verní aj dizajnéri spoločnosti Umbro. Striedanie týchto dvoch farieb je viditeľné už na výstrihu, pod ktorým sa nachádza vpravo modré logo výrobcu dresov a na protiľahlej strane znak Švédskej futbalovej federácie.

Spoločnosť Umbro predstavuje v poslednej dobe dresy s jednoduchými, no štýlovými dizajnmi a v podobnom duchu môžeme vnímať aj nové oblečenie švédskej reprezentácie. Najvýraznejším prvkom sú tenké vertikálne modré prúžky, ktoré sú zoskupené do dvojíc a pokrývajú celú prednú časť žltých tričiek.

Švédski futbalisti budú nosiť k novým žltým dresom modré trenírky a žlté štulpne. Na trenírkach sa na ľavej strane nachádza žlté logo spoločnosti Umbro, vpravo potom nájdeme znak Švédskej futbalovej federácie. Žlté štulpne sú doplnené o päť vodorovných modrých prúžkov.

Na Švédov čaká na Majstrovstvách Európy v ukrajinskej skupine D najprv súboj s domácou reprezentáciou, vo zvyšných dvoch stretnutiach skupiny narazia na Anglicko a Francúzsko. Zatiaľ sa predpokladá, že ako náhradné budú Švédi používať tmavomodré dresy predstavené v priebehu minulého roka.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok