Náhradné dresy Bayernu Mníchov 2012/2013

2012/2013 Adidas Bundesliga
Autor: Myso

V dnešnom 33. kole nemeckej Bundesligy sa futbalisti Bayernu Mníchov predstavili v zápase proti Stuttgartu v nových bielych dresoch. Napriek tomu, že v nich dnes odohrali zápas na domácom štadióne, v budúcej sezóne ich budú využívať najmä na ihriskách súperov.

Nové dresy sú podľa oficiálnej klubovej stránky bavorského klubu kombináciou mladého, drzého a trochu agresívneho dizajnu. Tradičnú bielu náhradnú farbu tentoraz doplnila svieža oranžová v kombinácií s lesklými vertikálnymi prúžkami s ľahkým nádychom striebornej.

Pod okrúhlym oranžovým výstrihom nájdeme vľavo oranžové logo spoločnosti Adidas, oproti ktorému je umiestnený znak bavorského klubu. Na zadnej strane oranžového výstrihu je vyšitý biely nápis „Mia san mia,“ ktorý sa objavil na dresoch Bayernu už aj počas tejto sezóny.

Partnerom Bayernu zostáva aj pre budúcu sezónu Deutsche Telekom. Na náhradných dresoch budú robiť futbalisti 22-násobného nemeckého majstra reklamu televíznej službe LIGA Total!, vďaka ktorej majú diváci možnosť sledovať všetky stretnutia najvyššej nemeckej futbalovej súťaže.

Biele tričká budú mať futbalisti bavorského klubu doplnené bielymi trenírkami s oranžovými prúžkami po bokoch a bielymi štulpňami, ktorých prednú časť vypĺňa oranžová skratka klubu FCB. Brankári Bayernu si zachytajú v najbližších mesiacoch v zeleno-čiernej kombinácií.

Bayern Mníchov už s určitosťou obsadí v aktuálnom ročníku Bundesligy druhú priečku za majstrovským Dortmundom. Pred zverencami Juppa Heynckesa ale stojí ešte jedna veľká výzva – a to domáce finále Ligy majstrov proti Chelsea, ktoré je na programe 19. mája v mníchovskej Allianz Aréne.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok