Náhradné dresy Feyenoordu Rotterdam 2012/2013

2012/2013 Eredivisie Puma
Autor: Myso

Práve v dnešný deň uviedol holandský Feyenoord Rotterdam do oficiálneho predaja svoje nové náhradné dresy určené pre sezónu 2012/2013. Futbalisti 14-násobného holandského majstra sa proti bielo-červeným súperom predstavia v priebehu budúceho ročníka v tmavomodrom.

Výrobcom dresov je podobne ako pri predchádzajúcich dresoch nemecká spoločnosť Puma. Štýlové tmavomodré tričká majú vyvýšený golierik doplnený modrým gombíkom. Na hrudi sa nachádza biele logo spoločnosti Puma a znak rotterdamského klubu doplnený zlatou hviezdičkou za víťazstvo v Európskom pohári majstrov z roku 1970.

Partnerom Feyenoordu bude aj v budúcej sezóne spoločnosť Fortis, ktorá sa prezentuje na dresoch rotterdamského klubu poistným produktom ASR. Konce rukávov, boky trenírok i časť štulpní zdobia belasé prúžky. Mimochodom, práve belasá bola alternatívnou farbou Feyenoordu v končiacej sa sezóne. Vo vrchnej časti trenírok je viditeľné biele písmeno F prebraté z klubového znaku.

Feyenoord sa po nevydarenej predchádzajúcej sezóne opäť vrátil na popredné priečky holandskej Eredivisie. Zverenci trénera Ronalda Koemana už síce prehrali súboj o majstrovský titul s Ajaxom, no pred posledným kolom najvyššej holandskej súťaže im patrí druhá priečka zabezpečujúca účasť v 3. predkole prestížnej Ligy majstrov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok