Tretie dresy Girondins Bordeaux 2012/2013

2012/2013 Ligue 1 Puma
Autor: Myso

V predstavovaní dresov pre nadchádzajúcu sezónu dnes pokračujeme francúzskym tímom Girondins Bordeaux. Ten počas minulého týždňa predĺžil spoluprácu s nemeckou spoločnosťou Puma až do roku 2020 a pri tejto príležitosti boli predstavené aj nové dresy pre sezónu 2012/2013.

Vo Francúzsku zobrali predstavovanie dresov trochu z opačného konca a tak ako prvé predstavili dresy, ktoré budú pre futbalistov Girondins až treťou voľbou. Dresy sú v tradičnej tmavomodrej farbe, nechýba ani tradičný biely pruh na hrudi, ktorý je v tvare písmena V.

Tretie dresy Girondins oživila ružová farba, ktorá má symbolizovať ružové vína známe práve z oblasti Bordeaux. Ružový výstrih pripomína svojim vzhľadom výstrih z nových modrých dresov Talianska, partnerom klubu je aj pre budúcu sezónu kórejská automobilka KIA.

Dresy mali zápasovú premiéru počas sobotňajšieho stretnutia proti Rennes a v akcii budú viditeľné aj v nedeľňajšom súboji s Lorientom. Bordeaux patrí dve kolá pred koncom francúzskej Ligue 1 siedma priečka, klub má ale naďalej šancu obsadiť piate miesto zabezpečujúce účasť v EL UEFA.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok