Hlavné dresy Bayeru Leverkusen 2012/2013

2012/2013 Adidas Bundesliga
Autor: Myso

V závere apríla predstavil svoje nové dresy aj ďalší nemecký klub Bayer Leverkusen. Klub založený v roku 1904 sa v nasledujúcej sezóne vracia ku svojim tradičným červeným dresom.

Výrobcom dresov je nemecká spoločnosť Adidas. Červené tričká sú pokryté jemnými čiernymi vertikálnymi prúžkami. Pod véčkovým výstrihom nájdeme čierne logo výrobcu dresov a klubový znak. Partnerom Leverkusenu je aj v budúcej sezóne spoločnosť SunPower, ktorá sa zaoberá výrobou a predajom elektrickej energie získanej zo slnečného žiarenia.

Na nových dresoch opäť nechýba ani prezývka mužstva „Werkself,“ ktorú nájdeme na zadnej strane tričiek pod čiernym výstrihom. K červeným tričkám budú nosiť futbalisti Leverkusenu čierne trenírky doplnené červenými prúžkami po bokoch. Na červených štulpniach je okrem trojice čiernych prúžkov viditeľná aj skratka klubu B04.

K novým dresom vzniklo aj video, na ktorom možno vidieť kapitána tímu Simona Rolfesa spolu s jeho spoluhráčom Andrém Schuerrlem. Práve kapitán Leverkusenu o nových dresoch povedal, že sú veľmi pohodlné a spájajú eleganciu s komfortom. Bayer sa v novom oblečení predstavil už v predposlednom kole Bundesligy, v ktorom v závere apríla zdolal Hannover 1:0.

Leverkusen obsadil aj vďaka spomenutému víťazstvu v nedávno skončenej sezóne nemeckej Bundesligy piate miesto. Zverenci fínskeho trénera Samiho Hyypiäho sa tak budúci ročník predstavia v skupinovej fáze Európskej ligy UEFA.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok