Hlavné dresy Paríža Saint-Germain 2012/2013

2012/2013 Ligue 1 Nike
Autor: Myso

V posledný májový deň predstavil svoje nové hlavné dresy Paríž Saint-Germain. Francúzsky vicemajster bude aj v sezóne 2012/13 hrávať v dresoch americkej značky Nike.

Dizajn nových dresov je inšpirovaný klubovým znakom, ktorému dominuje tradičná modrá farba. Nové parížske dresy majú vzdávať hold klubovej histórií. Tradičný dizajn sa prekrýva s modernými sviežimi prvkami, ktoré reprezentuje dvojica bielych a červených prúžkov, vytvárajúcich kontrast s modrým pozadím. Modré tričká budú mať futbalisti francúzskeho klubu doplnené modrými trenírkami a štulpňami. Partnerom klubu zostáva aj pre budúcu sezónu letecká spoločnosť Fly Emirates.

*

Aj nové parížske dresy sú vyrobené z recyklovaného polyestru. Pri ich výrobe sa využíva až o 30% menej elektrickej energie v porovnaní s tradičným polyestrom. Oproti poslednej sezóne sú nové dresy o 23% ľahšie a 20% pevnejšie. Technológia Dri-FIT napomáha hráčov udržiavať v suchu a pohodlí a pohlcuje prebytočnú vlhkosť. Teplota futbalistov je regulovaná prostredníctvom vetracích zón umiestnených v podpazuší, vďaka ktorým je zabezpečená maximálnu cirkuláciu vzduchu.

Futbalisti PSG sa v nových dresoch predstavia už počas júlových prípravných zápasov. Druhé miesto z uplynulej sezóny francúzskej Ligue 1 zabezpečuje zverencom talianskeho trénera Carla Ancelottiho účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov 2012/13.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok