Dresy VfB Stuttgart 2012/2013

2012/2013 Bundesliga Puma
Autor: Myso

Ešte v priebehu mája predstavil svoje nové dresy nemecký VfB Stuttgart. Šiesty tím Bundesligy z nedávno skončenej sezóny 2011/12 bude aj naďalej obliekať domáca spoločnosť Puma.

Dresy pre najbližšiu sezónu boli odhalené počas predstavovania nového partnera klubu, ktorým sa stala banka Mercedes-Benz Bank, ktorej sídlo je práve v Stuttgarte. Nemecká automobilka je spätá so stuttgartským klubom už dlhodobejšie, keďže domáci štadión nesie názov Mercedes-Benz Arena. Reklamu na dresoch VfB by chcela zamerať na mladých športových fanúšikov a jej cieľom má byť zviditeľnenie svojej spoločnosti poskytujúcej finančné služby

Spoločnosť Puma pripravila VfB oblečenie v klasickej bielo-červenej kombinácií. Tradičný červený pruh na hrudi, na ktorom je viditeľné aj logo nového partnera, je doplnený ďalším menším, umiestneným pri výstrihu. Ako náhradné budú futbalisti Stuttgartu používať červené dresy, ktoré majú na hrudi pre zmenu biely pruh. Treťou voľbou pre päťnásobného nemeckého šampióna budú čierne dresy, na ktorých opäť nechýba horizontálny biely pruh.

VfB Stuttgart sa vďaka šiestej priečke z bundesligovej sezóny 2011/12 kvalifikoval do predkola Európskej ligy UEFA. Predchodcu tejto súťaže vyhral klub jediný krát, keď v roku 1989 zdolal vo finále hranom na dva zápasy taliansky Neapol.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok