Náhradné dresy FC Everton 2012/2013

2012/2013 Nike Premier League
Autor: Myso

V posledných dňoch predstavil svoje nové náhradné dresy anglický Everton. Liverpoolsky klub bude od sezóny 2012/13 hrávať v dresoch americkej značky Nike, ktorá nahrádza francúzskeho výrobcu Le Coq Sportif.

Nové čierne dresy majú decentný golierik, pod ktorým nájdeme žlté logo americkej spoločnosti a klubový znak taktiež ladený do žltej farby. Na hrudi je umiestené logo partnera Chang Beer, ktorého hlavnou náplňou je výroba piva a alkoholických nápojov.

Aj nové dresy Evertonu sú vyrobené z recyklovaných plastových materiálov a vďaka použitej technológií DRI-FIT napomáhajú hráčov udržovať v optimálnej teplote počas celých 90 minút v každom zápase.

*

*

Nové oblečenie „Toffees“ sa páči aj kapitánovi tímu Philovi Nevillovi: „Nové čierne dresy sú naozaj pekné a myslím si, že radosť z nich budú mať aj naši fanúšikovia. Trochu mi pripomínajú dresy Barcelony, dúfam, že v nich budeme hrať rovnako dobre ako Barca.“

Pri príležitosti zahájenia predaja nových dresov bude dokonca obnovený obchod Everton Two v centre Liverpoolu. Siedme mužstvo nedávno skončenej sezóny Premier Leauge sa v nich predstaví v budúcom ročníku v niektorých stretnutiach na ihriskách súperov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok