Hlavné dresy PSV Eindhoven 2012/2013

2012/2013 Eredivisie Nike
Autor: Myso

Šiesty júnový deň predstavil svoje nové hlavné dresy PSV Eindhoven. Holandský klub bude aj v sezóne 2012/13 obliekať americká spoločnosť Nike. O prezentáciu nových dresov sa postarala trojica hráčov – Dries Mertens, Georginio Wijnaldum a Jetro Willems.

Nové dresy sa vyznačujú charakteristickými červeno-bielymi pruhmi a čiernym logom sponzora Phillips umiestneným na hrudi. Zadná strana dresu je celá červená, čo by malo napomôcť k lepšej viditeľnosti čísiel a menoviek. Na prvý pohľad upútajú aj konce rukávov, na ktorých sú viditeľné červené a biele štvorčeky vytvárajúce šachovnicový vzor.

 

Novinkou na zápasovom oblečení PSV je znak Brabantu, čo je historický región Holandska, na území ktorého leží aj mesto Eindhoven. Znak je umiestnený na zadnej strane pod červeným okrúhlym výstrihom. Priestoru nad číslami dominuje veľké biele logo Freo, čo je dcérska firma finančnej spoločnosti De Lage Landen, ktorá sa stala nový partnerom PSV.

Pruhované tričká dopĺňajú už tradične čierne trenírky. Na ich zadnej strane je vo vrchnej časti umiestnený vzor pozostávajúci z deviatich bielych a červených štvorčekov. Rovnaký vzor použila spoločnosť Nike aj na trenírkach chorvátskej reprezentácie. Bielo-červenú šachovnicu nájdeme aj na bielych štulpniach, ktoré sú doplnené čiernymi logami Nike a nápismi PSV.

Philips Sport Vereniging Eindhoven obsadil v poslednom ročníku Eredivisie bronzovú priečku, keď za majstrovským Ajaxom zaostal o sedem bodov. Vďaka tomuto umiestneniu si zverenci holandského trénera Dica Advocaata zahrajú v ročníku 2012/13 play-off Európskej ligy UEFA.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok