Náhradné dresy Juventusu Turín 2012/2013

2012/2013 Nike Séria A
Autor: Myso

V piatok oficiálne predstavila americká spoločnosť Nike nové náhradné dresy Juventusu Turín. Údajúci taliansky majster odohrá v budúcej sezóne niekoľko stretnutí v čiernych dresoch.

Farba nových náhradných dresov Juventusu má symbolizovať hlad po úspechu. Čierny okrúhly výstrih je inšpirovaný víťaznými dresmi zo sezóny 1941/42, v ktorých Turínčania získali Taliansky pohár. Vo vnútri výstrihu sa nachádza biele motto: „Vincere Non È Importante È L’Unica Cosa che Conta“ – „Víťazstvo nie je dôležité, je to všetko,“ ktoré je citátom Giampiera Bonipertiho.

 

Novým partnerom Juventusu sa stala americká automobilová spoločnosť Jeep, ktorej čierno-biele logo vypĺňa hruď čiernych náhradných dresov. Uprostred pod výstrihom sa nachádza taliansky znak symbolizujúci triumf v poslednom ročníku Série A. Na zadnej strane tričiek nájdeme pod výstrihom biely nápis Juventus, ktorý sa nachádza aj na čiernych trenírkach.

V posledných dňoch sa veľa popísalo aj o znaku turínskeho klubu, ktorý na prezentovaných fotografiách dopĺňajú tri hviezdičky. Juventus síce získal vo svojej histórií 30 talianskych titulov, ale dva z nich (2005 a 2006) mu boli neskôr odobrané. Do predaja sa napokon dostanú dresy s dvojicou hviezdičiek, ktoré budú doplnené bielym nápisom „30 sul campo“ – „30 na trávniku.“

 

 

 

Juventus sa vďaka majstrovskému titulu kvalifikoval do hlavnej fázy Ligy majstrov 2012/13. Zverenci trénera Antonia Conteho vyhrali najprestížnejšiu európsku klubovú súťaž dvakrát – v rokoch 1985 a 1996.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok