Dresy Aston Villy 2012/2013

2012/2013 Macron Premier League
Autor: Myso

Nové dresy pre blížiacu sa sezónu 2012/13 už stihla predstaviť aj anglická Aston Villa. Birminghamský klub bude v najbližšom období obliekať talianska spoločnosť Macron, ktorá strieda americkú značku Nike.

Hlavné dresy zostávajú verné tradičným farbám (bordovej a belasej), zatiaľ čo náhradné kombinujú sviežu limetkovú s tmavšou námorníckou modrou. Hravý a štýlový dizajn má symbolizovať novú éru klubu, do ktorej Aston Villa vstupuje už pod vedením Paula Lamberta, ktorý nahradil doterajšieho manažéra klubu Alexa McLeisha.

 

Nové dresy disponujú klasickým talianskym štýlom doplneným najmodernejšími technológiami a rôznymi inovatívnymi detailmi. Tie zahŕňajú napríklad vyšívaný klubový znak, emblém birminghamského klubu umiestnený na vnútornej strane výstrihu, či siluetu leva nachádzajúcu sa v dolnej časti tričiek pri pravom boku.

Dizajn bordových dresov je inšpirovaný klubovým oblečením zo sezóny 1980/81, kedy Aston Villa získala svoj siedmy a zatiaľ posledný anglický titul. Inovatívny je najmä výstrih, ktorý je doplnený dvojitým golierikom, ktorý má hráčom poskytovať maximálny komfort. Pri vyhrnutí vonkajšej časti možno na zadnej strane nájsť bordový nápis AVFC.

Náhradné dresy majú pre zmenu okrúhly tmavomodrý výstrih doplnený tenkým svetlozeleným prúžkom. Na zadnej strane môžeme opäť nájsť bordový nápis AVFC, ktorý predstavuje skratku klubu. Partnerom Birminghamčanov zostáva aj v budúcej sezóne ázijský konglomerát Genting, ktorý na dresoch Aston Villy prezentuje sieť svojich kasín.

K novým dresom sa vyjadril generálny riaditeľ Aston Villy Paul Faulkner: „Predstavovanie týchto dresov naozaj pripomína začiatok novej éry. Máme mladého, ambiciózneho manažéra Paula Lamberta, ktorý je hladný po úspechoch. A nový začiatok zdôrazňujú aj fantastické dresy od talianskej spoločnosti Macron.“

Pár slov pridal aj generálny riaditeľ nového talianskeho dodávateľa Gianluca Pavanello: „Vieme, že pre birminghamských fanúšikov má dedičstvo ich klubu obrovský význam. To je dôvod, prečo sme čerpali inšpiráciu z pamätných dresov zo sezóny 1980/81. Sme si istí, že nové dresy sú oslavou minulosti, súčasnosti a predovšetkým budúcnosti tohto skvelého tímu.“

Nové hlavné dresy Aston Villy budú v obchodoch prístupné od 25. júna, náhradné potom od 14. júla. Villans obsadili v poslednej sezóne Premier League 16. priečku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok