Dresy Girondins Bordeaux 2012/2013

2012/2013 Ligue 1 Puma
Autor: Myso

Girondins Bordeaux začal s predstavovaním svojich nových dresov ešte v priebehu mája. Práve vtedy ste si mali možnosť na tomto webe prečítať článok o tretích dresoch určených pre blížiacu sa sezónu 2012/13. Dnes prichádzajú na rad hlavné i náhradné.

Na hlavných dresoch opäť vyniká tradičný biely véčkový pruh, ktorý je tentoraz rozdelený ďalším modrým na dve časti. Modré dresy Bordeux sú oživené bielym golierom, ktorý sa v takomto tvare objavuje v tohtoročnej kolekcii dresov od nemeckej spoločnosti Puma vôbec po prvý krát.

Partnerom francúzskeho klubu zostáva aj v budúcej sezóne kórejská automobilka KIA. Emblém výrobcu dresov nájdeme na obidvoch rukávoch, ktoré sú zakončené bielymi prúžkami. K modrým tričkám budú nosiť futbalisti Bordeaux tradičné modré trenírky a modré štulpne.

Náhradné dresy sú opäť biele a vyniká na nich červený véčkový pruh. Ten je po stranách doplnený dvojicou tmavomodrých. Výstrihy bielych tričiek sú zhodné s tými, ktoré mali na svojich dresoch aj úradujúci vicemajstri Európy z Talianska.

Biele logo spoločnosti Puma je umiestnené vo vnútri červeného pruhu vľavo hore. Biele tričká budú mať futbalisti Girondins doplnené bielymi trenírkami a bielymi štulpňami. Tie sú vo vrchu kombinované s červenými pruhmi a v prednej časti na nich možno nájsť modrú skratku klubu FCGB.

Na fotkách hráčov môžete vidieť aj tretie dresy, o ktorých vás Svet dresov informoval už v priebehu mája. Odtieň modrej je zhodný s hlavnými dresmi, no špecifický dizajn je kombinovaný s ružovou, ktorá bola symbolicky zvolená vzhľadom na známe ružové vína pochádzajúce z oblasti Bordeaux.

Girondins de Bordeaux je šesťnásobným víťazom najvyššej francúzskej súťaže. V poslednom ročníku Ligue 1 obsadil klub piatu priečku, vďaka ktorej si zabezpečil účasť v play-off Európskej ligy UEFA.

2 komentáre k príspevku “Dresy Girondins Bordeaux 2012/2013

  1. Hey, I think your site might be having browser compatibility issues.
    When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
    I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very
    good blog!

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok