Dresy Atlética Madrid 2012/2013

2012/2013 Nike Primera Division
Autor: Myso

Aktualizované 5.9.2012 – doplnené informácie o partnerovi

Ešte začiatkom júla predstavilo svoje nové dresy pre sezónu 2012/13 Atlético Madrid. Klub z hlavného mesta Španielska bude aj v ďalšej sezóne obliekať americká spoločnosť Nike.

Predstavovanie nových dresov sa uskutočnilo pri príležitosti znovuotvorenia kompletne zrenovovaného oficiálneho obchodu s klubovými suvenírmi, ktorý má svoje sídlo na domovskom štadióne Vincenta Calderóna.

Hlavné dresy Madridčanov zostávajú aj naďalej v tradičnom bielo-červenom pruhovanom prevedení. Pod červeným véčkovým výstrihom sa vpravo nachádza modré logo Nike, oproti ktorému je umiestnený klubový znak. Zakončenia rukávov sú modré.

Pruhy sú prítomné aj na náhradných dresoch, ktoré sú pre zmenu v šedo-čiernej kombinácií. Okrem farby majú pruhy aj odlišný smer, keďže na tričkách sú umiestnené vodorovne. Šedý okrúhly výstrih dopĺňa biele logo spoločnosti Nike, konce rukávov sú pre zmenu červené.

Na dresoch je viditeľných niekoľko pekných detailov ako tímové motto umiestnené na vnútornej strane výstrihu, či španielsku vlajku doplnenú nápisom Atlético, ktorá sa nachádza na zadnej strane tričiek.

Na novom madridskom oblečení zatiaľ chýba logo partnera, klub už ale rokuje s potenciálnymi záujemcami. V kuloároch sa najviac spomína čínska nadnárodná spoločnosť Huawei, pôsobiaca v oblasti telekomunikačných a sieťových technológií.

Atlético Madrid obsadilo v minulej sezóne španielskej Primery Division piatu priečku, vďaka ktorej si zahrá v skupinovej fáze Európskej ligy UEFA. Hráči madridského klubu hrávajú v dresoch Nike už od roku 2001.

Aktualizácia 5.9.2012 – A kuloárne informácie sa aj potvrdili – novým partnerom Atlética Madrid je čínska telekomunikačná spoločnosť Huawei.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok