Náhradné dresy Paríža Saint-Germain 2012/2013

2012/2013 Ligue 1 Nike
Autor: Myso

Francúzsky Paríž Saint-Germain predstavil v posledných dňoch okrem tria posíl Zlatan Ibrahimovič, Thiago Silva a Ezequiel Lavezzi aj svoje nové náhradné dresy. Parížania sa v sezóne 2012/13 predstavia v niektorých zápasoch aj v červenom.

Náhradné dresy sú inšpirované klubovým znakom, na ktorom je v červenej farbe vyobrazená slávna Eiffelova veža. Dizajn dresov je zhodný s náhradnými dresmi Atlética Madrid, o ktorých ste si mali možnosť prečítať na tomto webe v minulých dňoch.

Na červených tričkách zaujmú horizontálne pruhy v tmavšom odtieni tejto farby. Pod okrúhlym výstrihom nájdeme vpravo biele logo spoločnosti Nike a vľavo klubový znak. Uprostred je umiestnené biele logo partnera, ktorým sú aerolínie Fly Emirates.

Najspodnejší z pruhov a rovnako aj konce rukávov nových parížskych dresov sú v tmavomodrom prevedení. Na zadnej strane tričiek sa pod výstrihom nachádza biely nápis PSG. Ten nájdeme aj vzadu na červených trenírkach a rovnako aj zo zadnej strany červených štulpní.

PSG sa stal v minulom ročníku francúzskym vicemajstrom, keď ho v tabuľke Ligue 1 dokázal o tri body predstihnúť Montpellier. Parížania obsadili druhú priečku už po siedmy krát vo svojej histórií, z majstrovského titulu sa tešili zatiaľ dvakrát – v rokoch 1986 a 1994.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok