Náhradné dresy Manchestru United 2012/2013

2012/2013 Nike Premier League
Autor: Myso

Svoje náhradné dresy pre sezónu 2012/13 už stihol predstaviť aj anglický Manchester United. Aktuálny anglický vicemajster sa v nasledujúcom ročníku predstaví v bielo-čiernej farebnej kombinácií.

Výrobca dresov, ktorým je americká spoločnosť Nike, uviedol v oficiálnej tlačovej správe, že nové dresy United sú v tradičných náhradných farbách. Biele tričká sú doplnené čiernymi trenírkami a bielymi, prípadne čiernymi štulpňami.

Na bielych dresoch je viditeľný výstrih doplnený červeným prúžkom, ktorý je vpredu výrazne predĺžený smerom k hrudi. Vpravo od neho nájdeme čierne logo spoločnosti Nike, naľavo sa pre zmenu nachádza znak Manchestru United v čierno-bielom prevedení.

Čierne trenírky sú pokryté vzorom, ktorý je známy z hlavných červených dresov. Biele štulpne majú vo vrchnej časti umiestnený červený prúžok, ktorý tak ladí s tým na bielych tričkách. Prednú časť štulpní zdobí čierne logo spoločnosti Nike, vzadu nájdeme skratku klubu MUFC.

Populárny vzor, ktorý má vzdávať hold materiálu, ktorý nesie názov práve podľa mesta, kde vznikol, je umiestnený aj na nových modrých brankárskych dresoch. K tým budú nosiť gólmani United modré trenírky a modré štulpne.

Zverenci legendárneho manažéra Alexa Fergusona obsadili v poslednej sezóne Premier League druhú priečku za svojim mestským rivalom Manchestrom City. Devätnásťnásobný anglický majster sa v budúcej sezóne predstaví aj v skupinovej fáze Ligy majstrov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok