Náhradné dresy AS Rím 2012/2013

2012/2013 Kappa Séria A
Autor: Myso

Posledný júlový deň pokračujeme v predstavovaní dresov talianskym AS Rím. Po júnovom predstavení hlavných dresov sme sa dočkali aj náhradného oblečenia trojnásobného víťaza talianskej Série A.

Nové náhradné dresy mali Rimania oblečené prvýkrát v minulotýždňovom prípravnom stretnutí proti anglickému Liverpoolu, v ktorom triumfovali 2:1. Domáca spoločnosť Kappa pripravila Vlkom dresy v tradičnej alternatívnej bielej farbe, doplnené oranžovými a tmavočervenými prvkami. Prúžky v týchto dvoch farbách sú viditeľné v prednej časti okrúhleho výstrihu i na koncoch rukávov.

K bielym dresom mali futbalisti rímskeho klubu oblečené biele trenírky a biele štulpne. Boky trenírok zdobia tmavočervené emblémy spoločnosti Kappa, ktoré sú viditeľné aj na pleciach. Biele štulpne majú vo vrchnej časti opäť umiestnenú dvojicu pruhov v oranžovej a tmavočervenej farbe a nechýba na nich ani logo talianskeho výrobcu.

Ako už bolo spomenuté, AS Rím je trojnásobným talianskym majstrom. V domácom pohári dokázali Rimania triumfovať celkovo sedemkrát a v Taliansku klub dvakrát dokázal získať aj Superpohár. Domáca spoločnosť Kappa oblieka Rimanov od roku 2007.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok