Hlavné dresy Feyenoordu Rotterdam 2012/2013

2012/2013 Eredivisie Puma
Autor: Myso

Práve tento víkend odštartoval nový ročník najvyššej holandskej súťaže Eredivisie. A to je aj celkom dobrý dôvod na predstavenie hlavných dresov jedného zo špičkových holandských klubov a 14-násobného majstra krajiny Feyenoord Rotterdam.

Svet dresov vás o nových náhradných dresoch Rotterdamčanov informoval už v priebehu apríla. K hlavným však vtedy bolo k dispozícií len minimum obrázkov a tak je na čase si ich pripomenúť teraz. Dresy sú v tradičnom zošívanom prevedení a červená s bielou sa dokonca striedajú aj na véčkovom výstrihu. Do nových dresov bola výraznejšie zakomponovaná aj zlatá farba, ktorá je súčasťou klubového znaku. Ako môžete vidieť na obrázkoch, do zlatej sú ladené emblémy spoločnosti Puma i nápis Feyenoord umiestnený na zadnej strane tričiek pod výstrihom.

K červeno-bielym tričkám budú nosiť futbalisti rotterdamského klubu čierne trenírky a čierne štulpne. V prednej časti trenírok je na páse umiestnené zlaté písmeno F prebraté z klubového znaku a po bokoch nájdeme červené prúžky. Tri písmená ASR predstavujú poistný produkt finančnej spoločnosti Fortis, ktorá je partnerom klubu a okrem tričiek sú umiestnené aj na ľavej strane trenírok. Čierne štulpne sú doplnené červeným a bielym prúžkom, pod ktorým sa nachádza biele logo spoločnosti Puma a biele F, predstavujúce skratku rotterdamského klubu.

Feyenoord obsadil v uplynulej sezóne Eredivisie vicemajstrovskú pozíciu za víťazným Ajaxom Amsterdam. Druhé miesto zaručuje zverencom Ronalda Koemana účasť v treťom predkole prestížnej Ligy majstrov. Do novej sezóny holandskej ligy vstúpili Rotterdamčania víťazstvom 1:0 v Utrechte.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok