Dresy Dinama Záhreb 2012/2013

2012/2013 Liga majstrov Puma
Autor: Myso

Okrem kyjevského Dynama vstúpilo v utorok do bojov v skupinovej fáze Ligy majstrov aj to záhrebské. Štrnásťnásobný chorvátsky majster, ktorého už sedem rokov nedokázal v domácej lige zosadiť z trónu žiadny iný tím, hráva aj v sezóne 2012/13 v dresoch nemeckej značky Puma.

Dinamo vlani predstavilo špeciálnu edíciu dresov k 30. výročiu svojho posledného majstrovského titulu v spoločnej juhoslovanskej lige a Plavi v nich budú obhajovať chorvátsky titul aj v aktuálnom ligovom ročníku. Jedinou zmenou oblečenia zverencov trénera Anteho Čačiča sú nové náhradné dresy.

Tie sú opäť v zlatej farbe, ktorá je kombinovaná s tmavomodrou. Dizajn dresov je podobný napr. s náhradnými dresmi Newcastlu United. Vpravo od okrúhleho výstrihu nájdeme biele logo spoločnosti Puma umiestnené na tmavomodrom pruhu, oproti je umiestnený klubový znak. Na zadnej strane tričiek sa pod výstrihom nachádza tmavomodrý nápis GNK Dinamo.

Vo svojom zatiaľ jedinom stretnutí skupinovej fázy aktuálneho ročníka Ligy majstrov sa Záhrebčania predstavili v tmavomodrých dresoch, v ktorých hrali prestížnu európsku súťaž už aj vlani. Tento rok ale na nich chýba logo partnera, pričom vlani robili futbalisti Dinama reklamu chorvátskej siete maloobchodných predajní Konzum.

Dinamo Záhreb muselo o účasť v skupinovej fáze bojovať už od druhého predkola. V ňom si Chorváti poradili s bulharským Ludogorcom Razgrad, v treťom vyradili Šerif Tiraspol a v play-off uspeli aj proti slovinskému Mariboru. V skupine A čaká chorvátskeho majstra okrem spomínaného Kyjevu aj FC Porto a Paríž Saint-Germain.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok