Tretie dresy Realu Madrid 2012/2013

2012/2013 Adidas Liga majstrov
Autor: Myso

V priebehu septembra predstavil úradujúci španielsky majster Real Madrid svoje tretie dresy určené pre sezónu 2012/13. Zverenci Josého Mourinha v nich budú nastupovať najmä na ihriskách súperov v zápasoch Ligy majstrov, no premiérovo ich mali oblečené v španielskej Primera División na pôde Sevilly.

Nemecká spoločnosť Adidas pripravila 32-násobnému španielskemu majstrovi netradičné zelené dresy. Tie nie sú v histórií madridského klubu úplnou novinkou, keďže futbalisti Bieleho baletu už v zelenom hrali v roku 1965, kedy sa Real predstavil v priateľskom stretnutí proti argentínskemu River Plate.

Dizajn dresov vychádza z už skôr predstavených modelov hlavných bielych a náhradných tmavomodrých, o ktorých ste si mohli prečítať na tomto webe začiatkom júna. Na prednej strane tričiek sú opäť viditeľné tenké vertikálne prúžky v tmavšom odtieni zelenej a na vnútornej strane výstrihu nechýba ani spomienka na 110. výročie založenia klubu.

Real Madrid je po prvom zápase na čele D skupiny aktuálneho ročníka Ligy majstrov, keď si na vlastnom trávniku poradil v dramatickom stretnutí s Manchestrom City. Okrem anglického šampióna čakajú na španielskeho majstra ešte súboje s holandským Ajaxom Amsterdam a nemeckou Borussiou Dortmund.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok