Dresy PSV Eindhoven k 100. výročiu založenia

2012/2013 2013/2014 Eredivisie Nike
Autor: Myso

Holandský PSV Eindhoven predstavil pri príležitosti 100. výročia založenia klubu nové dresy. Ich výrobcom je americká spoločnosť Nike a futbalisti 21-násobného holandského majstra by ich mali používať ako náhradné aj v budúcej sezóne 2013/2014.

psv_modry_uvod

Na nových dresoch je viditeľný modrý golierik, pod ktorým nájdeme zlaté logo spoločnosti Nike a klubový znak doplnený o zlatý emblém symbolizujúci storočnicu. Odkaz na jubileum klubu je viditeľné aj vo vnútri výstrihu.

psv_modry_predok

psv_modry_zadok

Do slávnostnej zlatej farby sú ladené aj emblémy partnerov klubu. Prednú časť dresov vypĺňa logo tradičného eindhovenského partnera a výrobcu elektroniky Philips, zatiaľ čo vzadu nad číslami nájdeme logo finančnej skupiny Freo, ktorá začala s PSV spolupracovať len pred aktuálnou sezónou.

psv_modry_vystrih

psv_modry_hrac

psv_modry_znak

K modrým tričkám budú nosiť zverenci Dicka Advocaata modré trenírky a modré štulpne. Malou zmenou prešlo aj oblečenie brankárov, na ktorom nájdeme taktiež v okolí znaku zmienku o stom výročí založenia klubu.

psv_zlty_brankar
psv_biely_brankar

Eindhoven je po osemnástich zápasoch na prvom mieste holandskej Eredivisie, keď nazbieral rovnaký počet bodov ako druhé FC Twente. Futbalisti PSV už ale ukončili svoju púť pohárovou Európou, keď v F skupine EL UEFA obsadili tretie miesto a nepostúpili do jarných bojov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok