Náhradné dresy Brazílie 2013/2014

2013/2014 Nike Reprezentácie
Autor: Myso

Po hlavných žltých dresoch, o ktorých ste si mohli na tomto webe prečítať v piatok, predstavila americká spoločnosť Nike aj náhradné dresy brazílskej reprezentácie pre roky 2013 a 2014. Päťnásobní majstri sveta sa tak aj naďalej budú okrem žltých predstavovať aj v modrých dresoch.

brazilia_modry_uvod

O prezentáciu nových dresov sa v prvý februárový deň postaralo viacero brazílskych športovcov na čele s legendárnym útočníkom Ronaldom, ku ktorému sa pridali kickboxer Junior Cigano, skokanka do diaľky Maurren Maggiová, či basketbalista Marcelo Machado.

brazilia_modry_predok

brazila_modry_foto

Náhradné dresy majú modrý okrúhly výstrih, pod ktorým je viditeľný trojuholník známy aj z hlavných dresov. Smerom od výstrihu sú ku koncom rukávov umiestnené výrazné biele pruhy. Modré tričká budú mať zverenci Luiza Felipeho Scolariho doplnené bielymi trenírkami s modrými pruhmi po bokoch a modrými štulpňami s bielymi nápismi Brasil.

brazilia_modry_plece

brazilia_modry_znak

brazilia_modry_bok

Zaujímavosťou nových modrých dresov je ich dizajn, ktorý sa výrazne odlišuje od dizajnu hlavných žltých, zatiaľ čo v minulosti bývali obe sady do veľkej miery podobné. Brazílsku reprezentáciu v posledných 30 rokoch obliekali okrem spoločnosti Nike aj Umbro, Topper a Adidas.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok