Náhradné dresy Francúzska 2013/2014

2013/2014 Nike Reprezentácie
Autor: Myso

Americká spoločnosť Nike včera oficiálne predstavila nové náhradné dresy francúzskej reprezentácie. Futbalisti „Les Blues“ sa v nich predstavia v niektorých priateľských stretnutiach a rovnako aj v kvalifikácií o postup na MS 2014 do Brazílie.

francuzsko_belasy_uvod

Podľa amerického výrobcu majú nové dresy spájať tri kľúčové prvky – inováciu, výkon a eleganciu. Odvážny nový vzhľad má korešpondovať s ambíciami francúzskej reprezentácie a spájať národné tradície s elegantným štýlom.

francuzsko_belasy_predok

Belasé dresy majú elegantný golierik doplnený v prednej časti gombíkom. Hruď zdobí na ľavej strane znak Francúzskej futbalovej federácie doplnený hviezdičkou za zisk titulu majstrov sveta z roku 1998, oproti ktorému nájdeme tmavomodré logo spoločnosti Nike. Na koncoch rukávov je viditeľná francúzska trikolóra.

francuzsko_belasy_znak

francuzsko_belasy_bok

Súčasťou francúzskych dresov je od roku 2011 aj motto: „Nos Differences Nous Unissent” – „Naše rozdiely nás spájajú,” ktoré je umiestnené na vnútornej strane výstrihu. K belasým tričkám budú nosiť francúzski futbalisti belasé trenírky a štulpne doplnené tradičnou modro-bielo-červenou trikolórou.

francuzsko_belasy_foto

Nové belasé dresy zažijú svoju zápasovú premiéru 9. marca, kedy sa v nich predstaví ženská reprezentácia Francúzska v zápase proti Brazílii. Muži si nové dresy po prvýkrát oblečú 22. marca v kvalifikačnom zápase proti Gruzínsku.

francuzsko_belasy_vystrih

francuzsko_belasy_plece

francuzsko_belasy_nike

Francúzsko získalo okrem spomínaného titulu majstra sveta aj dva európske (1984 a 2000). Mužská reprezentácia v súčasnosti bojuje o postup na MS 2014 do Brazílie. V kvalifikačnej I skupine patrí zatiaľ zverencom Didiera Deschampsa barážová druhá priečka, keď v troch zápasoch získali 7 bodov, rovnako ako prvé Španielsko.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok