Dresy OSC Lille 2012/2013

2012/2013 Ligue 1 Umbro
Autor: Myso

V predstavovaní dresov účastníkov Ligy majstrov dnes pokračujeme klubom OSC Lille. Ten sa v poslednom období zaradil medzi francúzsku špičku a druhýkrát v rade sa predstavil v hlavnej fáze najprestížnejšej európskej klubovej súťaže.

lille_uvod

Tretí tím francúzskej ligy zo sezóny 2011/12 oblieka aj v tomto ročníku britská spoločnosť Umbro. Tá futbalistom Lille pripravila tradičné červené dresy, ktoré sú doplnené o tmavomodré detaily. Najvýraznejším prvkom dresom je tmavomodrý pruh, ktorý opticky predlžuje véčkový výstrih.

lille_cerveny_predok

lille_modre_trenirky

lille_modre_stulpne

Na hrudi nájdeme v pravej časti biely emblém spoločnosti Umbro, opačnú stranu potom vypĺňa znak francúzskeho klubu. Partnerom OSC Lille je aj v tejto sezóne sieť kasín Groupe Partouche, charakteristická svojim zaujímavým logom, ktoré tvorí štylizované písmeno P.

lille_cerveny_znak

lille_cerveny_umbro

lille_cerveny_tailoredby

K červeným tričkám nosia futbalisti Lille tmavomodré trenírky. Na ľavej strane majú umiestnené logo spoločnosti Umbro, vpravo sa potom nachádza klubový znak. Tmavomodré štulpne sú doplnené prúžkami v troch rozličných odtieňoch červenej.

lille_cerveny_zadok

lille_cerveny_hraci

lille_cerveny_vystrih

Náhradné dresy zverencov trénera Rudiho Garciu sú podobne ako v minulosti biele. Britský dodávateľ ich skombinoval s tradičnou klubovou červenou, ktorá je opäť najviac zastúpená na pruhu lemujúcom červený véčkový výstrih.

lille_biely_predok lille_biele_trenirky lille_biele_stulpne

Prúžky v rôznych odtieňoch červenej farby pripomínajú vzor, ktorý bol použitý aj na súčasných dresoch anglickej reprezentácie. Ako už býva pri dresoch od spoločnosti Umbro zvykom, nechýbajú ani nápisy „Tailored by Umbro“ odkazujúce na britského výrobcu.

lille_biely_umbro

lille_biely_tailoredby

lille_biely_znak

K bielym tričkám nosia futbalisti Lille vo väčšine stretnutí biele trenírky. Na ich ľavej strane opäť nájdeme logo výrobcu dresov, podobne vpravo je opäť klubový znak. Prúžky v troch odtieňoch červenej sú prítomné aj na bielych štulpniach.

lille_biely_zadok

lille_biely_hraci

lille_biely_vystrih

Proti červeno-bielym súperom sa futbalisti trojnásobného francúzskeho majstra predstavujú v tmavých šedo-čiernych dresoch. Ich dizajn je úplne odlišný od červených alebo bielych dresov a dizajnéri spoločnosti Umbro tentoraz vsadili na populárny zošívaný štýl.

lille_cierny_predok

lille_cierny_hraci

Tretie dresy sú doplnené žltými detailmi, pričom do tejto kombinácie je ladený aj klubový znak. Tradičné klubové farby zostali zastúpené len na prúžku umiestnenom na vnútornej strane véčkového výstrihu. K zošívaným tričkám majú futbalisti Lille oblečené čierne trenírky a šedo-čierne pruhované štulpne.

lille_cierny_vystrih

lille_cierny_logo

OSC Lille sa ako bronzový tím francúzskej ligy 2011/12 prebojoval do hlavnej fázy Ligy majstrov cez kvalifikačné play-off, v ktorom vyradil dánsky FC Kodaň. V základnej skupine F sa však už francúzskemu zástupcovi veľmi nedarilo, keď dokázal zvíťaziť len na pôde BATE Borisov a v skupine obsadil poslednú priečku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok