Slečny: Finalistky Miss 2013 v červených dresoch Trenčína

Slečny
Autor: Myso

Počas minulej soboty sa v Trenčíne rozhodli usporiadať mimoriadne peknú akciu. Corgoňligový zápas medzi domácim AS a Zlatými Moravcami spestrili finalistky súťaže Miss 2013. Domáci organizátori obliekli dvanástku dievčat do červených dresov Nike Revolution, v ktorých bielej verzii hrajú v aktuálnej sezóne práve futbalisti Trenčína.

miss_uvod

Na dresoch nechýbali jednotlivým slečnám ani menovky a okrem loga súťaže Miss 2013 sa objavili aj emblémy sponzorov trenčianskeho klubu – poisťovne Aegon, či stávkovej kancelárie SynotTip. Pod klubovým znakom AS je viditeľný biely dátum akcie – 16.3.2013.

miss_01

miss_03

miss_02

miss_10

miss_09

Pre zaujímavosť pripomínam, že počas existencie tohto webu sa jedná už o druhú akciu, pri ktorej sa spojili futbalové dresy s finalistkami súťaže krásy – pred tromi rokmi si pri boome z postupu na majstrovstvá sveta zapózoval tucet slečien v reprezentačných dresoch a fotky zo žilinského štadióna sa vtedy začiatkom apríla objavili v denníku Nový Čas.

miss_04

miss_08

miss_07

miss_06

miss_05

Trenčianska akcia bola rozhodne výborným spestrením našej ligovej súťaže, lebo po zápase asi nikto nemohol povedať, že sa nebolo na čo pozerať :-). A to sa navyše v sobotu hral v Trenčíne výborný zápas ocenený v Denníku Šport piatimi hviezdičkami z možných šiestich. Viac fotografií nájdete na oficiálnej stránke AS Trenčín a známom futbalovom webe profutbal.sk.

Zdroj: astrencin.sk, profutbal.sk, foto: Peter Kapusta, Tomáš Somr

Publikované 21. marca 2013 a zaradené do
Slečny

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok