Hlavné dresy Talianska 2013/2014

2013/2014 Puma Reprezentácie
Autor: Myso

V posledných dňoch pútala pozornosť futbalových fanúšikov kvalifikácia o postup na MS 2014 do Brazílie a to je celkom dobrý dôvod prečo sa pristaviť pri dresoch reprezentačných mužstiev. Svoje nové predstavili začiatkom týždňa futbalisti Talianska, ktorí v nich už stihli odohrať aj priateľský zápas proti Brazílii.

taliansko_modry_uvod

Tradičné modré dresy sú opäť z dielne nemeckej spoločnosti Puma a futbalisti Squadry Azzura si ich budú obliekať vo zvyšnej časti kvalifikácie na majstrovstvá sveta, priateľských medzištátnych zápasoch a rovnako aj na letnom Pohári konfederácie. Na ten sa kvalifikovali ako aktuálny vicemajster Európy, keďže víťazné Španielsko bude na turnaji zastupovať pozíciu úradujúceho majstra sveta.

taliansko_modry_predok

taliansko_modry_zadok

Nemeckí dizajnéri vsadili na tradičnú taliansku eleganciu, no nezabudli ani na talianske národné farby. Dresy majú okrúhly výstrih, ktorý sa v prednej časti formuje do výrazného trojuholníka. Výstrih je lemovaný tenkým belasým prúžkom, ktorý je viditeľný aj v okolí pliec. Na ľavej strane hrude nájdeme znak Talianskej futbalovej federácie, oproti ktorému je umiestnený biely emblém spoločnosti Puma.

taliansko_modry_hrac

Hruď dresov zdobia belasé prúžky v tvare písmena V, ktoré vytvárajú vďaka rôznym kombináciám zaujímavý vzor. Spomínané národné farby sú viditeľné na rukávoch. Pravý je zakončený zeleným prúžkom, ľavý pre zmenu červeným a taliansku trikolóru dopĺňa biely podklad umiestnený v spodnej časti výstrihu. K modrým tričkám budú nosiť talianski futbalisti tradičné biele trenírky a modré štulpne.

taliansko_modry_znak

taliansko_modry_puma

taliansko_modry_rukavy

Taliani sú štvornásobní majstri sveta, keď svoj doteraz posledný titul získali v Nemecku 2006. Na zverencov Cesareho Prandelliho čaká najbližší zápas v utorok, keď v kvalifikačnej B skupine nastúpia proti Malte. Reprezentanti z Apeninského polostrova sú zatiaľ na čele svojej skupiny, keď v štyroch zápasoch dokázali trikrát zvíťaziť a o body ich pripravilo len Bulharsko pri remíze 2:2.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok