Tretie dresy AC Miláno 2013/2014

2013/2014 Adidas Séria A
Autor: Myso

Nemecká spoločnosť Adidas ešte vo štvrtok oficiálne predstavila nové dresy AC Miláno, ktoré budú treťou voľbou „Rossoneri“ v nadchádzajúcej sezóne 2013/2014.

ac_zlaty_uvod

Zlatá farba má byť v budúcej sezóne najvýznamnejším prvkom na oblečení červeno-čiernych. Trojica pruhov charakteristických pre nemeckého výrobcu je na nových dresov v čiernej farbe, na bokoch tričiek i v okolí výstrihu sa objavuje aj tradičná klubová červená.

ac_zlaty_predok

ac_zlaty_trenirky

ac_zlaty_zadok

Zaujímavým prvkom nových dresov Milánčanov je vrecko umiestnené na pravej strane hrudi. Jeho vrchná časť je ohraničená talianskou vlajkou, pod ktorou nájdeme logo nemeckého výrobcu. Klubový znak so zlatou hviezdičkou je tradične vľavo.

ac_zlaty_vystrih

ac_zlaty_bok

ac_zlaty_flyemirates

Partnerom AC Miláno zostáva aj pre budúci ročník letecká spoločnosť Fly Emirates. K zlatým tričkám budú nosiť zverenci Massimiliana Allegriho čierne trenírky so zlatými prúžkami a čierne štulpne, ktorých prednú stranu vypĺňa rok založenia klubu 1899.

ac_zlaty_climacool

ac_zlaty_hrac

ac_zlaty_znak

Futbalisti 18-násobného talianskeho majstra sa v nových dresoch predstavia už dnes večer, kedy v nich nastúpia na posledný domáci zápas tejto sezóny proti AS Rím.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok