Hlavné dresy Juventusu Turín 2013/2014

2013/2014 Nike Séria A
Autor: Myso

S predstavovaním nových dresov pre budúcu sezónu už začala aj americká spoločnosť Nike. V priebehu posledných dní boli oficiálne uvedené nové hlavné dresy čerstvého talianskeho šampióna – Juventusu Turín.

juventus_pruhovany_uvod

Dresy turínskeho klubu sú opäť v tradičnom čierno-bielom prevedení. Oproti poslednej sezóne sú pruhy o niečo tenšie a vzhľadom tak pripomínajú oblečenie z úspešných 80. rokov, kedy klub získal štyri majstrovské tituly a triumfoval aj v Pohári európskych majstrov.

juventus_pruhovany_predok

juventus_cierne_trenirky

juventus_biele_stulpne

Pod bielym véčkovým výstrihom sa uprostred nachádza taliansky znak, ktorý nosí na svojich dresoch vždy aktuálny víťaz Série A. Logo spoločnosti Nike je umiestnené tradične vľavo, vpravo potom nájdeme klubový znak. Rukávy sú zakončené jemným čiernym a bielym prúžkom.

juventus_pruhovany_zadok

juventus_pruhovany_hrac

Na zadnej strane dresov sú pruhy prerušené výraznou čiernou plochou, na ktorej budú umiestnené kvôli lepšej viditeľnosti čísla a menovky hráčov. Futbalisti talianskeho majstra budú mať k novým dresom oblečené tradičné čierne trenírky a biele štulpne, na ktorých je viditeľný nápis Juventus.

juventus_pruhovany_znak

juventus_pruhovany_bok

juventus_pruhovany_nike

Zverenci trénera Antonia Conteho si v končiacej sa sezóne vybojovali už 31. majstrovský titul, keďže dva boli ale „zebrám“ odobraté kvôli korupčným škandálom, v oficiálnych štatistikách figuruje číslo 29. Juventus si víťazstvom v Sérií A zabezpečil priamy postup do skupinovej fázy Ligy majstrov 2013/14.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok