Náhradné dresy Chelsea 2013/2014

2013/2014 Adidas Premier League
Autor: Myso

Po aprílovom predstavení hlavných dresov boli vo štvrtok minulý týždeň oficiálne uvedené aj nové náhradné dresy Chelsea. Hráči londýnskeho klubu budú v blížiacej sa sezóne 2013/14 nastupovať proti modrým súperom v bielych farbách.

chelsea_biely_uvod

V nedávno skončenej sezóne mali hráči „The Blues“ svoje náhradné dresy doplnené belasou, v budúcom ročníku dostáva priestor kombinácia modrej a červenej. Tieto dve farby boli viditeľné na dresoch Chelsea aj v 60. rokoch, ktoré má pripomínať práve dvojica pruhov umiestnená na hrudi.

chelsea_biely_predok

chelsea_biele_trenirky

chelsea_modre_stulpne

Pre zaujímavosť môžeme spomenúť, že červená farba sa na dresy londýnskeho klubu vracia po prvýkrát od sezóny 2010/11, kedy bola prítomná na výstrihu modrých dresov. K bielym tričkám budú nosiť futbalisti štvornásobného anglického majstra biele trenírky a modré štulpne.

chelsea_biely_znak

chelsea_biely_zadok

chelsea_biely_adidas

Futbalovým priaznivcom určite netreba pripomínať, že od nového ročníka sa na lavičku Chelsea vracia portugalský tréner Jose Mourinho. Ten sa bude snažiť nadviazať na svoje úspešné pôsobenie z rokov 2004 – 2007, počas ktorých získal s klubom dva majstrovské tituly i FA Cup.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok