Dresy Atlética Madrid 2013/2014

2013/2014 Nike Primera Division
Autor: Myso

Nové dresy pre blížiacu sa sezónu 2013/2014 predstavilo už aj španielske Atlético Madrid. Bronzový tím posledného ročníka Primery Division bude aj v nasledujúcom období obliekať americká spoločnosť Nike.

atlmadrid_pruhovany_uvod

Hlavné dresy madridského klubu sú opäť v tradičnom červeno-bielom prevedení. Inšpiráciou pre ich vzhľad sa stalo oblečenie zo sezóny 1965/66, v ktorej Atlético získalo majstrovský titul aj domáci kráľovský pohár.

atlmadrid_pruhovany_predok

Odtiene farieb na nových dresoch španielskeho klubu sú zhodné s farbami zo spomínaných 60. rokov minulého storočia. Spomienkou na toto obdobie má byť aj červený retrogolierik doplnený v prednej časti modrým trojuholníkom.

atlmadrid_pruhovany_hrud

atlmadrid_pruhovany_zadok

Madridčania oslavujú tento rok 110. výročie svojho založenia. Jubileum pripomína na nových dresoch štítok umiestnený na vnútornej strane výstrihu. Priestor nad menovkami vypĺňa na zadnej strane španielska vlajka s červeným nápisom Atlético.

atlmadrid_pruhovany_dres

atlmadrid_pruhovany_napis

Španielski futbalisti budú v blížiacej sa sezóne robiť reklamu Azerbajdžanu – krajine ohňa. Pruhované tričká budú mať zverenci Diega Simeoneho doplnené modrými trenírkami s červenými prúžkami a červenými štulpňami.

atlmadrid_pruhovany_znak

atlmadrid_pruhovany_vystrih

Náhradné dresy Atlética sú žlté, skombinované s tmavou modrou. Tmavomodrý véčkový výstrih je lemovaný vo vrchnej časti žltým prúžkom, ktorý ladí k prúžkom umiestneným na bokoch tmavomodrých trenírok.

atlmadrid_zlty_napis

atlmadrid_zlty_predok

atlmadrid_tmavomodre_znak

Atlético Madrid sa v nových dresoch predstaví aj v skupinovej fáze Ligy majstrov, do ktorej sa kvalifikovalo vďaka spomínanej tretej priečke v španielskej La Lige. V najprestížnejšej európskej súťaži to Madridčania dotiahli najďalej v roku 1974, kedy nestačili vo finále na nemecký Bayern Mníchov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok