Hlavné dresy Celticu Glasgow 2013/2014

2013/2014 Nike Škótska Premier League
Autor: Myso

Dnes boli oficiálne predstavené nové dresy Celticu Glasgow. 44-násobného škótskeho majstra bude aj v budúcej sezóne obliekať americká spoločnosť Nike.

celtic_pruhovany_uvod

Dresy majú opäť tradičný pruhovaný dizajn. Zelené pruhy sú tento krát ale rozdelené bielymi prúžkami na sedem menších. Tie vzdávajú hold legendám glasgowského klubu, ktoré hrávali s číslom 7 – Jimmymu Johnstonovi a Henrikovi Larssonovi.

celtic_pruhovany_predok

celtic_biele_trenirky

celtic_biele_stulpne

Nové oblečenie glasgowského klubu má biely véčkový výstrih, pod ktorým sa nachádza čierne logo spoločnosti Nike a klubový znak doplnený čiernou hviezdičkou. Partnerom Celticu bude od novej sezóny spoločnosť Magners, ktorá nahrádza konkurenčnú značku Tennent’s.

celtic_pruhovany_nike

celtic_pruhovany_znak

K pruhovaným tričkám budú nosiť zverenci trénera Neila Lennona biele trenírky zo zelenými prúžkami na bokoch a biele štulpne, na ktorých je prítomných sedem zelených prúžkov doplnených logom amerického výrobcu.

celtic_pruhovany_bok

celtic_pruhovany_vystrih

Celtic triumfoval v poslednej sezóne Škótskej Premier League s 13-bodovým náskokom pred druhým Motherwellom. Majstrovská pozícia zabezpečila víťazovi Pohára európskych majstrov z roku 1967 účasť v 2. predkole prestížnej Ligy majstrov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok