Hlavné dresy AS Monako 2013/2014

2013/2014 Ligue 1 Macron
Autor: Myso

Do najvyššej francúzskej súťaže sa po dvoch sezónach strávených v Ligue 2 vracia AS Monako. Sedemnásobný majster krajiny sa v nadchádzajúcom ročníku 2013/2014 predstaví v dresoch od talianskej spoločnosti Macron.

monaco_cerveny_uvod

Zverenci trénera Claudia Ranieriho sa aj v najbližšom období predstavia v tradičných červeno-bielych dresoch. Dizajnéri talianskeho dodávateľa zostali v prípade Monaka verní klasickému vzhľadu, keď sú obidve farby od seba oddelené na prednej i zadnej strane tradičným diagonálnym prúžkom. Sponzorom monackého klubu zostáva aj naďalej finančná spoločnosť FEDCOM.

monaco_cerveny_predok

monaco_cerveny_zadok

Zaujímavosťou je klubový znak, ktorý zostal na nových dresoch nezmenený, pričom na začiatku júna bol predstavený nový… Na zadnej strane sa pod výstrihom nachádza biely nápis AS Monaco FC doplnený na pleciach logami talianskeho výrobcu. K červeno-bielym dresom budú mať futbalisti Monaka oblečené biele trenírky a biele štulpne.

monaco_cerveny_znak

monaco_cerveny_dres

monaco_cerveny_macron

Monako chce v blížiacej sa sezóne nadviazať na svoju úspešnú minulosť. Finalista Ligy majstrov z roku 2003 angažoval do svojich radov aj kolumbijského ostrostrelca Radamela Falcaa, ktorý sa spolu so svojim spoluhráčmi bude snažiť rozšíriť zbierku siedmich francúzskych titulov, či piatich víťazstiev v domácom pohári.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok