Hlavné dresy Ajaxu Amsterdam 2013/2014

2013/2014 Adidas Eredivisie
Autor: Myso

Včera boli oficiálne predstavené nové hlavné dresy Ajaxu Amsterdam. Úradujúci holandský majster sa aj v budúcej sezóne predstaví v domácej súťaži, či Lige majstrov v tradičných bielych dresoch s výrazným červeným pruhom.

ajax_biely_uvod

Výrobcom dresov je nemecká spoločnosť Adidas. Biely véčkový výstrih z predchádzajúcej sezóny je na novom oblečení holandského majstra nahradený červeným okrúhlym. Pod výstrihom sa vpravo nachádza biele logo nemeckého dodávateľa, oproti ktorému nájdeme klubový znak doplnený trojicou zlatých hviezdičiek symbolizujúcich zisk troch desiatok majstrovských titulov.

ajax_biely_predok

ajax_biele_trenirky

ajax_biele_stulpne

Na detailnejších obrázkoch si môžete všimnúť, že na dresoch sú viditeľné trojice krížikov prebraté z vlajky mesta Amsterdam. Na zadnej strane dresov sú pod výstrihom umiestnené všetky znaky, ktoré klub používal od svojho vzniku v roku 1900. K bielym tričkám budú nosiť zverenci Franka de Boera biele trenírky a biele štulpne doplnené červenými detailmi.

ajax_biely_znak

ajax_biely_zadok

ajax_biely_znaky

Na záver jedna zaujímavosť súvisiaca s partnerom klubu, ktorým je poisťovňa Aegon. Logo tejto spoločnosti, ktorá na Slovensku sponzoruje AS Trenčín, bude viditeľné na oblečení Ajaxu už len v budúcej sezóne, keďže od ročníka 2014/15 bude robiť holandský klub reklamu novému subjektu.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok