Dresy Glasgowu Rangers 2013/2014

2013/2014 Puma
Autor: Myso

Dresy Glasgowu Rangers sa pravidelne objavovali na stránkach tohto webu od jeho založenia v roku 2010. Napriek tomu, že sa zvyknem venovať dresom tímov z najvyšších súťaží, dnes urobím menšiu výnimku 😉

rangers_uvod

Po britskej spoločnosti Umbro začína glasgowský klub obliekať nemecký dodávateľ Puma. Ten pripravil 54-násobnému škótskemu majstrovi tradičné modré dresy doplnené o biele a červené prvky. Partnerom Rangers sa od sezóny 2013/14 stala spoločnosť Blackthorn známa výrobou jablkového vína.

rangers_modry_1

rangers_modry_2

Náhradné dresy Rangers sú biele. Pod bielym okrúhlym výstrihom sa nachádza výrazná tmavomodrá plocha, na ktorej nájdeme zlaté logo spoločnosti Puma i klubový znak Rangers ladený do rovnakej farby. Biele tričká sú doplnené tmavomodrými trenírkami a bielymi štulpňami.

rangers_biely_1

rangers_biely_2

Treťou voľbou zverencov Allyho McCoista budú čierne dresy doplnené červenými prúžkami. Emblémy nemeckého výrobcu, klubový znak i logo partnera sú vyhotovené v bielej farbe. Na štulpniach je umiestnený biely nápis RFC predstavujúci skratku klubu.

rangers_cierny_1

rangers_cierny_2

Glasgow Rangers bol pred vlaňajšou sezónou preradený kvôli insolventnosti až do štvrtej najvyššej škótskej súťaže. V nej dokázal v minulom ročníku triumfovať a postúpil tak do Second division, ktorá je v hierarchii škótskych súťaží na treťom mieste.

1 komentár k “Dresy Glasgowu Rangers 2013/2014

  1. Som rád, že si nakoniec spravil výnimku 🙂 Podľa mňa sú Rangers stále veľký klub (vyše 50 tisíc divákov na zápase 4. ligy to len potvrdzuje) a keď už si tu o nich písal v minulosti, tak si miesto zaslúžia. A navyše sú podľa mňa tie dresy vydarené, aj keď sú to len upravené verzie teamwearu PUMA (aj keď to majú skoro všetky kluby).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok