Náhradné dresy Feyenoordu Rotterdam 2013/2014

2013/2014 Eredivisie Puma
Autor: Myso

Začiatkom mesiaca predstavil oficiálne svoje nové náhradné dresy holandský Feyenoord. Klub z mesta Rotterdam sa vracia k zeleno-bielej kombinácií, ktorá sa na jeho dresoch často objavovala aj v minulosti.

feyenoord_zeleny_uvod

Výrobcom dresov je nemecká spoločnosť Puma, ktorá zverencom Ronalda Koemana pripravila dresy s klasickým vzhľadom. Zelené tričká majú biely okrúhly výstrih, pod ktorým sa nachádza biele logo spoločnosti Puma doplnené klubovým znakom so zlatou hviezdičkou za 14 majstrovských titulov.

feyenoord_zeleny_predok

feyenoord_zeleny_zadok

Novým partnerom holandského klubu sa od tohto leta stala nemecká automobilka Opel, ktorá nahrádza finančnú spoločnosť Fortis. Emblém nemeckého výrobcu automobilov je okrem hrudi umiestnený aj na bielych rukávoch a rovnako aj na ľavej strane trenírok.

feyenoord_zeleny_vystrih

feyenoord_zeleny_hrud

feyenoord_zeleny_logo

Zelenú i bielu farbu nájdeme aj v znaku mesta Rotterdam. Pekným detailom nových dresov je práve silueta mestského erbu, ktorú môžeme vidieť na ľavej spodnej strane zelených tričiek. Vzadu pod výstrihom sa nachádza biely nápis Rotterdam.

feyenoord_zelene_trenirky

feyenoord_zelene_stulpne

Futbalisti holandského klubu budú mať k novým dresom k dispozícií dve sady trenírok i štulpní. Obidve časti výstroja sú k dispozícií tak v zelenej ako aj v bielej farbe. Vo vrchnej časti trenírok i prednej strane štulpní je viditeľné písmeno F prebraté z klubového znaku.

feyenoord_biele_trenirky

feyenoord_biele_stulpne

Feyenoord obsadil v minulej sezóne Eredivisie tretie miesto za majstrovským Ajaxom a druhým PSV Eindhoven. Bronzová pozícia znamená pre rotterdamský klub účasť v play-off Európskej ligy UEFA. Predchodcu tejto súťaže, ktorým bol Pohár UEFA, vyhrali holandskí futbalisti v minulosti dvakrát (1974 a 2002).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok