Náhradné dresy Arsenalu 2013/2014

2013/2014 Nike Premier League
Autor: Myso

Pred necelými dvomi týždňami predstavil svoje nové náhradné dresy Arsenal. Na dlhší čas sa pravdepodobne jedná o posledné dresy, ktoré londýnskemu klubu pripravila americká spoločnosť Nike. Kanonierov bude totiž od sezóny 2014/15 obliekať už nemecký dodávateľ Puma.

arsenal_zlty_uvod

Dresy sú v tradičnej náhradnej kombinácií žltej a modrej farby, ktorá sa na dresoch Gunners objavovala veľmi často a bola alternatívou k tradičnej červenej a bielej. Dresy majú modrý golier doplnený predným panelom s dvojicou žltých gombíkov. Na modrom golieri je viditeľný žltý prúžok a podobný vzor je využitý aj na zakončeniach rukávov.

arsenal_zlty_predokarsenal_modre_trenirkyarsenal_modre_stulpne

Londýnčania sa v nových dresoch budú predstavovať na súperových trávnikoch a po prvýkrát ich budú mať oblečené už počas letného ázijského turné. Žlté tričká budú mať zverenci Arsena Wengera doplnené modrými trenírkami a žlto-modrými pruhovanými štulpňami. Tie sú spomienkou na 30. roky minulého storočia, kedy tím viedol legendárny Herbert Chapman.

arsenal_zlty_nike

arsenal_stulpne_napis

arsenal_zlty_znak

Predstavenie nových dresov sa konalo pred domácim stánkom Arsenalu Emirates Stadium. Na jeho boku bola rozprestretá veľká, takmer štyridsať metrov široká vlajka, na ktorej sú v nových dresoch odfotené opory klubu Alex Oxlade-Chamberlain, Kieran Gibbs, Carl Jenkinson, Aaron Ramsey, Theo Walcott a Jack Wilshere.

arsenal_zlty_foto

arsenal_zlty_zadok

arsenal_zlty_hraci

Arsenal skončil v poslednej sezóne Premier League na štvrtom mieste, vďaka ktorému si zahrá play-off o postup do skupinovej fázy Ligy majstrov. Hlavné dresy londýnskeho klubu zostávajú nezmenené, viac o nich si môžete prečítať v článku z minulého roku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok