Náhradné dresy Manchestru City 2013/2014

2013/2014 Nike Premier League
Autor: Myso

Pred tromi dňami boli oficiálne predstavené nové náhradné dresy Manchestru City. Aktuálny anglický vicemajster sa v budúcom ročníku bude predstavovať na súperových trávnikoch v čiernych dresoch doplnených zlatými prvkami.

mancity_cierny_uvod

Tmavé prevedenie nového oblečenia Citizens súvisí s klubovou históriou. V podobných dresoch hrávali v sezóne 1890/91 hráči tímu AFC Ardwick, ktorý bol predchodcom súčasného Manchestru City. Na dresoch s klasickým zošívaným dizajnom je viditeľná kombinácia čiernej a tmavošedej.

mancity_cierny_predok

mancity_cierne_trenirky

mancity_cierne_stulpne

Náhradné dresy zverencov Manuela Pellegriniho majú čierny golierik doplnený na prednom paneli gombíkom. Emblém sponzora Etihad Airways, logo spoločnosti Nike i klubový znak sú v zlatej farbe. K tmavým tričkám budú nosiť hráči trojnásobného anglického majstra čierne trenírky a čierne štulpne.

mancity_cierny_znak

mancity_cierny_zadok

mancity_cierny_gombik

Manchester City získal okrem spomínaných troch titulov aj päť víťazstiev v prestížnom FA Cupe. Klub sa vďaka vicemajstrovskej pozícií z minulého ročníka predstaví v skupinovej fáze tohtoročnej Ligy majstrov. O hlavných belasých dresoch Citizens si môžete prečítať v májovom článku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok