Náhradné dresy Manchestru United 2013/2014

2013/2014 Nike Premier League
Autor: Myso

Svoje nové náhradné dresy pre blížiacu sa sezónu 2013/14 už predstavil aj Manchester United. Aktuálny anglický majster sa bude v najbližšom období predstavovať na súperových trávnikoch v modro-čiernom oblečení z dielne americkej spoločnosti Nike.

manutd_modry_uvod

Na nových náhradných dresoch bol použitý károvaný vzor známy z červených tričiek United z minulej sezóny. Vzor bol ale mierne upravený, keď sú jednotlivé štvorce o niečo väčšie ako tomu bolo v minulosti. Zmenou rovnako prešiel aj výstrih, ktorý nie je véčkový, ale okrúhly. Dresy vzdávajú svojim vzhľadom poctu priemyselnej minulosti mesta Manchester.

manutd_modry_predok

manutd_modre_trenirky

manutd_modre_stulpne

Hruď zverencov nového trénera Davida Moyesa bude zdobiť biele logo spoločnosti Nike, znak United v bielo-modrom prevedení a biely emblém partnera AON. Na zadnej strane sa pod výstrihom nachádza biely obrázok diabla prebratý z klubového znaku. Kárované tričká dopĺňajú modré trenírky a modré štulpne, na ktorých je viditeľná dvojica čiernych a jeden biely prúžok.

manutd_modry_znak

manutd_modry_hraci

manutd_modry_plece

Manchester United získal v minulej sezóne už svoj jubilejný dvadsiaty majstrovský titul. Klub má na svojom konte aj 11 ziskov prestížneho FA Cupu. Majstrovská pozícia zaručuje zverencom Davida Moyesa účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov, ktorú United dokázali vyhrať v histórií celkovo trikrát.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok