Náhradné dresy AS Monako 2013/2014

2013/2014 Ligue 1 Macron
Autor: Myso

Po takmer týždňovej prestávke je tu pokračovanie predstavovania nových dresov pre sezónu 2013/14. Dnes si môžete prečítať o nových náhradných dresoch staronového účastníka francúzskej Ligue 1 – AS Monako.

monaco_cierny_uvod

Talianska spoločnosť Macron pripravila zverencom talianskeho trénera Claudia Ranieriho čierne dresy doplnené tradičnými klubovými farbami – bielou a červenou. Zaujímavo tvarovaný výstrih i konce rukávov sú doplnené tenkými prúžkami v osvedčených monackých farbách. Červená a biela sú prítomné aj na pruhoch umiestnených po bokoch čiernych tričiek, pričom podobný vzor pokračuje aj na čiernych trenírkach.

monaco_cierny_predok

monaco_cierny_falcao

Do červeno-bielej kombinácie je ladené aj logo partnera, ktorým je aj na náhradných dresoch finančná spoločnosť FEDCOM. Na zadnej strane čiernych tričiek sa pod výstrihom nachádza nápis AS Monaco FC, ktorého prvých päť písmen je v červenej, zatiaľ čo zostávajúcich päť v bielej farbe. Čierne tričká budú mať futbalisti Monaka doplnené spomínanými čiernymi trenírkami a čiernymi štulpňami.

monaco_cierny_zadok

monaco_cierny_dres

AS Monako bolo založené v roku 1924 a budúci rok tak oslávi jubilejné 90. výročie. Klub počas svojej existencie získal sedem francúzskych titulov a päťkrát dokázal triumfovať v domácom pohári. Vo vlaňajšom ročníku Monako vyhralo po prvýkrát vo svojej histórii Ligue 2, do ktorej zostúpilo po sezóne 2010/11.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok