Hlavné dresy Chelsea 2014/2015

2014/2015 Adidas Premier League
Autor: Myso

Novú sezónu predstavovania dresov už tradične otvára londýnska Chelsea. Štvornásobný víťaz Premier League bude aj v budúcej sezóne pokračovať v oblečení z dielne nemeckej spoločnosti Adidas.

Tradičné modré dresy majú okrúhly výstrih. Prednú stranu tričiek pokrýva textúra pozostávajúca z horizontálnych pruhov v tmavšom odtieni modrej farby. Hrúbka pruhov sa zväčšuje postupne smerom k dolnej časti tričiek. Podobný vzor sme mohli v nedávnej minulosti vidieť aj na náhradných dresoch dánskej reprezentácie.

Pod modrým okrúhlym výstrihom sa vpravo nachádza biele logo spoločnosti Adidas, oproti ktorému je umiestnený klubový znak. Rukávy vypĺňajú tradičné tri pruhy charakteristické pre nemeckého dodávateľa. Na zadnej strane sa pod výstrihom nachádza biely horizontálny pruh, ktorý tak bude umiestnený nad menovkami hráčov.

Partnerom klubu zostáva aj pre budúci ročník juhokórejská spoločnosť Samsung, ktorej biely emblém je umiestnený na hrudi. Modré trenírky majú po bokoch trojicu bielych prúžkov. Biele štulpne sú v prednej časti doplnené modrým levom, ktorý je prevzatý z klubového znaku. Vrchnú časť vypĺňajú biele prúžky na modrom podklade, ktoré tak korešpondujú so vzorom použitým na rukávoch tričiek a bokoch trenírok.

 

Brankári londýnskeho klubu si zachytajú v červeno-bielej kombinácií. Oproti hráčskym dresom je vo vrchnej časti i na rukávoch použitá rozdielna textúra a taktiež aj klubové logo je vyhotovené v červeno-bielom prevedení.

Chelsea obhajuje v aktuálnej sezóne Premier League bronzovú priečku z minulého ročníka, no samozrejme aj tento rok má len tie najvyššie ambície. Zverenci portugalského trénera Josého Mourinha sú v hre ešte aj v Lige majstrov, kde ich už zajtra čaká štvrťfinálová odveta proti Parížskemu Saint-Germain. V prvom zápase zvíťazil francúzsky klub 3:1.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok