Hlavné dresy FC Liverpool 2014/2015

2014/2015 Premier League Warrior
Autor: Myso

Americká spoločnosť Warrior oficiálne predstavila nové dresy Liverpoolu pre budúci ročník 2014/15. The Reds sa v nasledujúcej sezóne predstavia v tradičnom červenom oblečení v modernom prevedení.

Tričká sú vyhotovené v jednoduchom štýle, s okrúhlym výstrihom. Inšpiráciou pre tento vzhľad sa stali 60. roky minulého storočia, v ktorých klub dosiahol viacero úspechov vrátane ligového titulu z roku 1966. Moderný vzhľad dodávajú dresom biele prúžky, ktoré sú prítomné na tričkách v rôznych tvaroch v okolí výstrihu, na bokoch i rukávoch.

Partnerom klubu zostáva aj pre budúcu sezónu banka Standard Chartered. Na dresoch sa nezabudlo ani na žltú farbu, ktorá sprevádza Liverpool dlhé roky. V žltej je vyhotovený klubový znak a taktiež aj spomienka na 96 fanúšikov, ktorý zahynuli v Hillsborough v roku 1989. Odkaz na nich nájdeme už tradične na zadnej strane tričiek nad menovkami.

Červené tričká dopĺňajú červené trenírky s bielymi prúžkami a podobný vzor je využitý aj na červených štulpniach. Tie majú v prednej časti vyšitú žltú klubovú skratku L.F.C. Brankári liverpoolskeho klubu si zachytajú vo fialových dresoch, ktoré budú mať kombinované s čiernymi trenírkami.

Americká značka Warrior začala Liverpool obliekať v minulej sezóne. Predtým bol dlhoročným partnerom klubu z Anfield Road nemecký Adidas. V tíme 18-násobného anglického majstra pôsobí aj slovenský obranca Martin Škrtel.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok