Náhradné dresy FC Liverpool 2014/2015

2014/2015 Premier League Warrior
Autor: Myso

Po aprílovom predstavení hlavného červeného oblečenia sme sa v priebehu mája dočkali aj odhalenia nových náhradných dresov FC Liverpool. The Reds sa v budúcej sezóne predstavia proti červeným tímom v žltom.

Podľa tlačovej správy americkej spoločnosti Warrior sú nové náhradné dresy Liverpoolu spomienkou na bohatú klubovú históriu, zároveň obsahujú moderný dizajn a technické inovácie pre požiadavky súčasného futbalu. Žlté oblečenie budú mať futbalisti z Anfield Road na sebe po dlhých ôsmich rokoch.

Z hľadiska dizajnu sú dresy podobné hlavnému červenému oblečeniu, hoci pruhy majú pod výstrihom i na bokoch tričiek mierne pozmenený tvar. Klubový znak i logo dodávateľa sú vyhotovené v červenej farbe, podobne ako aj emblém partnera Standard Chartered.

Oblečenie v rovnakom dizajne dostali k dispozícii aj brankári. Tí ho majú vyhotovené v čiernom prevedení s červenými detailmi. Klubový znak a emblémy sú ale na oblečení gólmanov pre zmenu v žltej farbe.

Liverpool obsadil v nedávno skončenej sezóne Premier League druhú priečku, keď zaostal o 2 body za majstrovským Manchestrom City. Klub tak zostane tento ročník bez anglickej trofeje, keďže skončil dávnejšie už aj v domácich pohárových súťažiach – The Reds vypadli v FA Cupe v piatom kole s Arsenalom a v 3. kole Ligového pohára aj s Manchestrom United.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok