Náhradné dresy Chelsea 2014/2015

2014/2015 Adidas Premier League
Autor: Myso

Po hlavných dresoch predstavených ešte v začiatku apríla spoznala londýnska Chelsea už aj svoje nové oblečenie pre zápasy hrané na súperových ihriskách. Zverenci portugalského trénera Josého Mourinha sa v budúcej sezóne predstavia aj v žltom prevedení.

Fanúšikovia Chelsea majú skvelé spomienky na žlté dresy svojho obľúbeného tímu. Počas jednotlivých dekád sa v nich predstavili klubové legendy ako Peter Osgood, Clive Walker, či Gianfranco Zola. Z nedávnej minulosti preslávil žlté oblečenie londýnskeho klubu Frank Lampard, ktorý v ňom strelil víťazný gól vo finále FA Cupu 2009 proti Evertonu.

Žlté tričká majú výrazný modrý golierik doplnený v prednej časti žltým panelom. Klubový znak je taktiež ladený do žlto-modrej kombinácie. Logo spoločnosti Adidas, tradičné tri pruhy na pleciach, ako aj emblém partnera klubu Samsung sú v modrom prevedení.

Na zadnej strane tričiek je nad menovkami viditeľný modrý horizontálny pruh. Žlté trenírky majú po bokoch trojicu modrých prúžkov. Štulpne majú rovnaký dizajn ako biele predstavené k hlavným dresom – vrátane pruhov na modrom podklade i obrázku leva prevzatého z klubového znaku.

Chelsea obsadila v nedávno skončenej sezóne Premier League opäť tretiu priečku a zopakovala tak umiestnenie z ročníka 2012/13. Štvornásobný anglický majster sa tak kvalifikoval priamo do skupinovej fázy Ligy majstrov.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok