Hlavné a náhradné dresy Realu Madrid 2014/2015

2014/2015 Adidas Primera Division
Autor: Myso

Nemecká spoločnosť Adidas dnes oficiálne predstavila nové dresy Realu Madrid pre budúcu sezónu 2014/15. Biely balet uvidíme v nasledujúcom ročníku aj vo veľmi netradičnom ružovom prevedení!

Tradičné biele dresy sú doplnené čiernymi pruhmi charakteristickými pre nemeckého výrobcu a netradičnou ružovou farbou. Tá sa na oblečení madridského klubu objavuje vôbec po prvýkrát v 112-ročnej histórii klubu.

Povrch dresov je pokrytý špeciálnou textúrou, ktorá je viditeľná len pri osvetlení. Na prednej strane vytvára hviezdu, ktorá má symbolizovať nedávne klubové úspechy – víťazstvo v Lige majstrov a taktiež v domácom pohári Copa del Rey.

Najväčšou novinkou je farba náhradných dresov, ktoré sú v žiarivej ružovej farbe. Tá je tak po červených, zelených, či oranžových dresoch z predchádzajúcich sezón ďalšou netradičnou v kolekcii 32-násobného španielskeho šampióna.

Aj na ružových dresoch nájdeme na prednej strane textúru vytvárajúcu hviezdu. Vzadu pod výstrihom nechýba biely nápis Real Madrid. Partnerom klubu zostáva aj v budúcom ročníku letecká spoločnosť Fly Emirates.

Nové dresy boli predstavené pomocou veľkolepej svetelnej šou priamo na stenách klubového stánku Estadio Santiago Bernabéu.

Spolu s hráčskymi dresmi boli na prezentačných fotografiách odhalené aj brankárske. Iker Casillas si spoločne so svojimi kolegami zachytá v budúcom ročníku v modrom oblečení.

Real obsadil v nedávno skončenej sezóne španielskej ligy až tretiu priečku. Ligový bronz si však bohate vynahradil jubilejným desiatym titulom v Lige majstrov a takisto aj devätnástym ziskom pohára Copa del Rey.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok