Tretie dresy Chelsea 2014/2015

2014/2015 Adidas Premier League
Autor: Myso

Londýnska Chelsea už pozná kompletnú sadu oblečenia pre nadchádzajúcu sezónu 2014/15. Po aprílovom predstavení hlavných modrých dresov a májovom uvedení náhradných žltých boli dnešný deň predstavené aj tretie, ktoré sú v tmavomodrej farbe.

Chelsea sa predstaví v tmavomodrom oblečení prvýkrát od úspešnej sezóny 2009/10, v ktorej sa jej podarilo získať double, keď okrem Premier League zvíťazila aj v prestížnom FA Cupe. Zaujímavosťou je, že v spomenutom ročníku mal londýnsky klub tmavomodré dresy vôbec po prvýkrát vo svojej bohatej histórií.

Výrobcom dresov je spoločnosť Adidas. Tmavomodré tričká sú kombinované s belasou, ktorú nájdeme na rukávoch v podobe tradičných troch pruhov, ale rovnako aj na spodnej strane tričiek, kde sa nachádzajú tenké vertikálne prúžky vytvárajúce zaujímavú textúru v tvare zvukovej vlny.

Partnerom klubu zostáva aj na tretích dresoch kórejská spoločnosť Samsung, ktorej biele logo je umiestnené tradične na hrudi. Priestor nad ním vypĺňa emblém nemeckého dodávateľa a klubový znak. Tmavomodré tričká sú doplnené trenírkami v rovnakej farbe a štulpňami s belasým levom, ktorý sa nachádza na ich prednej časti.

Chelsea sa v nových tmavomodrých dresoch predstaví aj v skupinovej fáze Ligy majstrov, kam sa kvalifikovala vďaka tretej priečke z poslednej edície Premier League. Londýnsky klub prestížnu európsku súťaž vyhral v ročníku 2011/12, naposledy stroskotal v semifinále na španielskom Atléticu Madrid.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok