Hlavné dresy FC Liverpool 2015/2016

2015/2016 New Balance Premier League
Autor: Myso

Anglický FC Liverpool bude v budúcej sezóne 2015/16 obliekať nový dodávateľ. The Reds zostávajú verní americkej produkcii, keď spoločnosť Warrior strieda na poli futbalového oblečenia taktiež zatiaľ menej známy hráč New Balance.

Podobne ako v minulom ročníku sa klub z Anfield Road poponáhľal s predstavením nového oblečenia a hlavné červené dresy tak spoznávame už v priebehu apríla. Ich povrch je farebne inšpirovaný 80. rokmi minulého storočia. Vrchnú časť tričiek vypĺňa šachovnicová textúra zložená z dvoch odtieňov červenej farby, vzor v spodnej časti tričiek prechádza do pruhovaného dizajnu.

Dresy boli predstavené za účasti súčasných hviezd liverpoolskeho klubu vrátane opory slovenskej reprezentácie Martina Škrtela. Na novom oblečení sa nezabudlo ani na žltú farbu, ktorá je prítomná v okolí výstrihu i na tenkom prúžku na konci rukávov. Logo spoločnosti New Balance, klubový znak i emblém partnera Standard Chartered budú v ďalšej sezóne biele.

Ako už býva pri Liverpoole zvykom, spoločne s hráčskymi dresmi boli predstavené aj brankárske. Gólmani The Reds si zachytajú v čiernom oblečení doplnenom červenými prvkami.

Liverpool je 18-násobným anglickým šampiónom, nateraz posledný titul získal v roku 1990. Na domácej scéne zaknihoval aj sedem triumfov v FA Cupe, osem víťazstiev v Anglickom ligovom pohári a 15 ziskov trofeje Community Shield.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok