Náhradné dresy FC Liverpool 2015/2016

2015/2016 Dresy New Balance Premier League
Autor: Myso

Anglický FC Liverpool skompletizoval predstavenie svojho oblečenia pre budúcu sezónu 2015/16. Klub predstavil svoje nové náhradné biele dresy v Brisbane počas aktuálneho austrálskeho turné.

Biele dresy majú červený výstrih doplnený v prednej časti červeným trojuholníkom. Jednoduchý dizajn tričiek je oživený červenými pruhmi na koncoch a vnútornej strane rukávov. Zaujímavým detailom je aj ďalší červený trojuholník nachádzajúci sa v spodnej časti na zadnej strane dresov, ktorý je doplnený bielymi prúžkami a nápisom Liverpool FC.

Partnerom klubu bude aj v nadchádzajúcej sezóne banková spoločnosť Standard Chartered, ktorej červené logo je umiestnené tradične na hrudi. Emblém dodávateľa, klubový znak ako aj spomienka na 96 fanúšikov, ktorí zahynuli v roku 1989 sú taktiež červené.

Spolu s náhradnými bielymi dresmi sme spoznali aj tretiu farbu brankárskeho oblečenia. Gólmani sa okrem už skôr predstavených čiernych a žltých dresov predstavia aj v tyrkysovom prevedení. Ani na tomto oblečení brankárov nechýba v okolí výstrihu tradičná klubová červená.

Liverpool si v nových dresoch zahrá aj v predkole Európskej ligy UEFA. V tejto súťaži sa predstavil aj túto jar, vypadol však hneď v šestnásťfinále s tureckým Bešiktašom. The Reds predtým v skupinovej fáze Ligy majstrov obsadili v konkurencii Realu Madrid, FC Bazilej a Ludogorcu Razgrad prekvapujúco až tretiu priečku.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok